Leukoplast Leukomed T PLUS eilandpleister steriel

Leukoplast Leukomed T PLUS eilandpleister steriel

Leukoplast Leukomed T PLUS eilandpleister steriel 7,2 cm x 5 cm per 5 stuks. Leukomed-T-PLUS is een waterdichte eilandpleister ter bescherming van kleine wonden en schaafplekken. Het wondkussen is vochtopnemend en gaat verkleving met de wond tegen. Naast de goede bescherming tegen vocht en vuil kan de patiënt zonder extra bescherming in bad en onder de douche. Leukomed-T plus is een eilandpleister op basis van een flexibele en waterdichte folie. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat de patiënt zonder extra bescherming onder de douche en in bad kan.

De unieke patroontechnologie zorgt voor een zeer hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid. Doordat de huid de ruimte krijgt om te ademen wordt verweking van de huid tegengegaan. In combinatie met de huidvriendelijke kleefmassa geeft dit Leukomed T plus een bijzonder huidvriendelijk karakter. Ook patiënten met een gevoelige huid verdragen Leukomed T plus probleemloos.

Het wondkussen van Leukomed T plus is voorzien van een polypropyleenlaag, dat verkleving aan de wond voorkomt. Leukomed T plus is, ook met handschoenen aan, bijzonder makkelijk aan te brengen. Bij verwijderen laat Leukomed T plus bovendien geen hinderlijke lijmresten achter.

Veelgebruikte benamingen voor dit product zijn: zwembadpleisters, waterpleisters, douchepleisters, waspleisters, waterbestendigepleisters, watervastepleisters, badpleisters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *